• +1 (239) 2687083
 • 1222 SE 47th Street – Cape Coral FL
Wat doen wij

Boekhouding in Amerika voor Nederlandse bedrijven

Ben je op zoek naar een complete boekhoudoplossing voor je Amerikaanse bedrijf?
QuickBooks is de perfecte keuze voor kleine bedrijven in 2024.

Met QuickBooks kun je je boekhouding vereenvoudigen, je financiën bijhouden en nauwkeurige financiële rapporten genereren. Met QuickBooks kun je tijd besparen, grip houden op je financiën en meer vertrouwen hebben in je financiële beslissingen. Begin vandaag nog met QuickBooks en neem de controle over de financiën van je bedrijf.

Start met Quickbooks

Probeer het vandaag en zie het verschil dat het kan maken voor je bedrijf!

01

Quickbooks Accounting

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen met QuickBooks?

02

Quickbooks Mobile App

Ontdek hoe je tijd en moeite kunt besparen met de Quickbooks Snap&Sort App.

03

01 Start met Quickbooks

Met QuickBooks kun je alle financiële aspecten van je bedrijf vanuit één plek beheren. QuickBooks maakt het gemakkelijk om werknemers te betalen, tijd bij te houden, voorraad te beheren, facturen te maken en betalingen te accepteren.

 

Of je nu een verkooporganistie hebt, ondernemer of klein bedrijf bent, QuickBooks is de ideale oplossing voor jouw boekhouding. Probeer het vandaag nog en zie wat het voor jouw bedrijf kan betekenen!

Hier zijn wat voorbeelden:

 

 1. QuickBooks Payroll: Beschikbaar als een zelfservice of volledig service oplossing, waarmee bedrijven tot 50 werknemers kunnen betalen via cheque of directe storting. Als je kiest voor een volledig service pakket, worden je jaarbelasting W-2 formulieren voor lokale, staat en federale belastingen automatisch berekend en ingediend.
 2. QuickBooks Commerce: Het brengt al je bestellingen en voorraad samen op één centrale dashboard, waardoor je de real-time status van elke bestelling kunt zien. QuickBooks Commerce is zeer schaalbaar en je kunt het gebruiken om nieuwe verkoopkanalen snel toe te voegen of je B2B e-commerce platform te bouwen en te integreren met online marktplaatsen.
 3. QuickBooks Online: Je kunt je boekhoudboeken in de cloud bijhouden, toegankelijk vanaf elke locatie en elk moment, met QuickBooks Online. Deze service heeft ook factureringsmogelijkheden.
 4. QuickBooks Live: Met
  QuickBooks Live kun je samenwerken met een expert boekhouder om al je boekhoudkundige behoeften te helpen.
 5. QuickBooks Payments: Met QuickBooks Payments kun je betaalbare facturen genereren, periodieke facturen instellen en onderweg digitaal betalen. Je klanten kunnen digitaal betalen met een methode die ze willen.
 6. QuickBooks Time: Bepaal de rekentijd van je werknemers of klanten of projecten met QuickBooks Time. De tijd die je bijhoudt is gemakkelijk met QuickBooks Payroll, evenals betalingen.

Meer over Quickbooks
https://quickbooks.intuit.com/

02 Quickbooks Accounting

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen met QuickBooks?

 

QuickBooks is een ongelooflijk veelzijdig en uitgebreid systeem dat je kan helpen je financiën te beheren, je salaris te optimaliseren en je declarabele uren in de gaten te houden. Met de gemakkelijk te gebruiken interface en aanpasbare opties, kun je je QuickBooksinstellingen aanpassen aan je exacte behoeften.

 

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigd bedrijf dat wil groeien, QuickBooks kan de perfecte oplossing zijn voor je financiële behoeften. Begin vandaag en zie hoe QuickBooks je kan helpen om te slagen!

 1. Verwerken van bank- en creditcardrekeningen
  Een proces dat betrokken is bij het vergelijken van de begin- en eindbalans in QuickBooks met de corresponderende bank- of creditcardafschrift. Dit helpt om ervoor te zorgen dat alle bank- en creditcardtransacties correct zijn bijgehouden in QuickBooks. Tijdens het reconciliatieproces zullen eventuele discrepanties tussen de twee sets records worden geïdentificeerd en gecorrigeerd. Dit helpt om ervoor te zorgen dat uw financiële records accuraat en up-to-date zijn.
 2. Het voorbereiden en bijhouden van journaalposten
  Voor verschillende transacties is het proces van het invoeren van financiële transacties in de boekhouding van een bedrijf. Dit omvat het bijhouden van debets en credits voor transacties zoals verkoop, aankopen, betalingen, ontvangsten en loonbetalingen. Journaalposten zijn essentieel voor het bijhouden van gedetailleerde records van de financiële activiteiten van een bedrijf. QuickBooks-boekhouders gebruiken de software om te helpen bij het automatiseren van het voorbereidings- en bijhoudingsproces.
 3. Het voorbereiden en beheren van facturen en klantbetalingen
  Een service die door Quickbooks-boekhouders wordt verstrekt en die het creëren en verzenden van facturen aan klanten, het bijhouden van betalingen en het vergelijken van facturen met ontvangen betalingen omvat. Dit stelt bedrijven in staat om nauwkeurige records bij te houden van de betalingen van hun klanten, bij te houden welke facturen nog openstaan en ervoor te zorgen dat klanten op tijd betalen.
 4. Het voorbereiden en indienen van verkoopbelastingaangiften
  Het proces van het verzamelen van alle benodigde verkoopbelastinginformatie uit de boekhouding van een bedrijf, het invullen van de benodigde formulieren en het indienen ervan bij de juiste staat of lokale belastingautoriteit. Dit proces wordt meestal op kwartaal- of jaarlijkse basis afgerond. Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor het verzamelen van de benodigde financiële informatie, het invullen van de formulieren en het indienen ervan bij de betreffende belastingautoriteit.
 5. Het bijhouden van vaste activa en afschrijvingen
  Een functie in Quickbooks waarmee gebruikers de vaste activa die ze bezitten, zoals huizen, land, voertuigen en uitrusting, kunnen bijhouden. De functie helpt ook gebruikers bij het berekenen van de afschrijvingen voor die activa. Deze functie is vooral nuttig voor bedrijven die de waarde van hun activa over de tijd moeten bijhouden.

03 Snap&Sort Mobile App

Connect je mobiel met  Quickbooks
Online om je accounts te automatiseren

Zeg vaarwel tegen handmatige invoer van gegevens en audit-proofing met Snap&Sort!

 

Met Snap&Sort kun jij moeiteloos een foto maken van je bonnetjes, uploaden en verwerken in QuickBooks Online. Je kunt documenten koppelen aan elke transactie om al je ontvangstbewijzen en rekeningen op één georganiseerde plek te houden.

 

Bovendien kun je met behulp van leveranciersregels aangeven hoe de documenten in QuickBooks Online verwerkt moeten worden.

Met Snap&Sort hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van je rekeningenoverzicht of leveranciers – deze worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit QuickBooks Online! En je hoeft je ook geen zorgen te maken over het handmatig matchen van transacties met je bankfeed in boekhouding – Snap&Sort doet het allemaal voor je!

Amerikaans Boekhoudpakket

Wij beschikken over een aparte business unit in Cape Coral Florida voor alle administrative handelingen en boekhouding.

Maak gebruik van onze backoffice en hou zelf 24/7 online het overzicht. Je administratie in de Cloud met VHG Quickbooks. Of je nu iedere dag of slechts een uur in de maand hulp nodig hebt, het team van de Van Holland Group staat voor je klaar. Bekijk de mogelijkheden en opties van Quickbooks.

 

Bestel nu Quickbooks met een leuke korting:  Lees verder >>>

Notice of Non-Affiliation and Disclaimer

We are not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with Quicbooks or any of its subsidiaries or its affiliates.

 

The official Quickbooks website can be found at https://quickbooks.intuit.com/

 

The name Quickbooks and as well as related names, marks, emblems and images are registered trademarks of their respective owners. All product and company names are trademarks™ or registered® trademarks of their respective holders. Use of them does not imply any affiliation with or endorsement by them.


Skip to content